Kontakt oss

Fagområder

Ansatte

Om oss

Artikler

Ny konsernsjef i Alt Legalt

Tonje Hovde Skjelbostad tar over som konsernsjef i Alt Legalt 1. mars. Torstein Bae gir seg etter 7,5 år i selskapet.

Etter mange flotte år i konsernet er jeg klar for nye utfordringer. Jeg er stolt av den fabelaktige utviklingen Legalis og Legal24 har hatt de siste årene, og jeg er også svært fornøyd med etableringen av en effektiv konsernstruktur, sier Bae.

Jeg er overbevist om at konsernet er godt rustet for videre vekst fremover, og jeg er trygg på at Skjelbostad er den riktige personen til å lede konsernet til nye høyder.

Alt Legalt består av advokatfirmaene Legalis og Legal24, serviceselskapet Legal Services, teknologiselskapet Legalit og svensk advokatfirma Legal24 AB. Konsernet har hatt sammenhengende sterk vekst gjennom mange år, med forventet omsetning 100 MNOK i 2021.

Skjelbostad startet i selskapet som advokatfullmektig i 2020, og kjenner dermed konsernet og advokathverdagen godt etter nær ett år i operativ stilling. I tillegg gjør hennes mangeårige ledererfaring som avdelingsdirektør i Forbrukertilsynet, og hennes erfaring med salg, kommunikasjon og dialog at hun er ideell for stillingen.


Skjelbostads sterke forbrukerengasjement er helt i tråd med Alt Legalts visjon om å bli ledende på advokattjenester til forbrukere og bedrifter flest. Styreleder Henrik A Jensen er begeistret over å få Skjelbostad inn som konsernsjef, og ser frem til et godt samarbeid.

Tonjes brede og lange erfaring, både som leder og jurist og som medlem i utvalg og nemnder, var i bakhodet da jeg ansatte henne. Jeg tenkte at erfaringen kunne komme til nytte også ut over jobben som advokat – noe som viste seg å være et klokt valg. I tillegg til å være en glimrende jurist, nyter hun stor respekt i eiendoms- og eiendomsmeglingsbransjen, hun er medlem i advokatforeningens etikkutvalg og har vært medlem i Disiplinærnemnden. Hun er kommersielt anlagt, løsningsorientert og uredd. Jeg er overbevist om at Tonje er den rette til å lede og utvikle Alt Legalt videre, sier Jensen.


Skjelbostad er selv begeistret over å få muligheten.

Dette er den perfekte kombinasjonen av ledelse og juss i advokatbransjen, og en fantastisk mulighet til å jobbe kreativt og kommersielt med gode løsninger for våre klienter og samarbeidspartnere.

I tillegg gir jobben svært spennende muligheter til å tilby og videreutvikle god og rimelig advokatbistand til forbrukere flest. Jeg ønsker også at Alt Legalt kan se på andre spennende løsninger for trengende forbrukere og bedrifter; en visjon som ligger mitt hjerte nært! I tillegg får jeg jobbet med en egen portefølje på mitt spesialfelt markedsretten.

Og sist, men aller viktigst ser jeg frem til å jobbe sammen med og lede en gjeng med 50 faglig dyktige og engasjerte advokater.

© Copyright Legal24 Advokatfirma AS

Postadresse: Postboks 444 Sentrum 0103 Oslo Postboks 444 Sentrum 0103 Oslo

Personvern