Kontakt oss

Fagområder

Ansatte

Om oss

Artikler

Om oss

Legal24 Advokatfirma er blant Norges ledende spesialister på bistand under rettshjelpsforsikring. Fra oppstarten i 2012 har vi bistått tusenvis av privatpersoner og bedrifter med rettshjelpsbehov under blant annet boligkjøperforsikring, bedriftsforsikring som inkluderer arbeidsrett og selskapsrett, og advokatforsikring innen blant annet familierett, arverett og kjøpsrett.

Firmaet har hatt sterk vekst fra starten. Vi har samlet vårt fagmiljø i Universitetsgaten 8, hvor vi har tett samarbeid med Advokatfirmaet Legalis. Med 50 advokater og spesialister innen alle rettsområder yter vi bistand med høy kompetanse uansett hva saken gjelder.

Legal24 tilbyr juridisk rådgivning på nett hvor man kan enkelt komme i kontakt med våre advokater via chat eller videosamtale. Vi har automatiske veiledere og kontraktsgenerering basert på dine opplysninger. Ved å benytte deg av våre digitale tjenester får du god kvalitetssikker rådgivning til fornuftige priser fra erfarne advokater.

Vår arbeidskultur er bygd på verdiene engasjement, ydmykhet og faglig dyktighet. Vi ser frem til å hjelpe deg, når du trenger rettshjelp.

© Copyright Legal24 Advokatfirma AS

Postadresse: Postboks 444 Sentrum 0103 Oslo Postboks 444 Sentrum 0103 Oslo

Personvern